söndag 4 april 2010

Inför Kronprinsessparets bröllop


Nu lanserar Kgl. Hovstaterna genom ett företag som heter First Sight, dekormaterial inför Kronprinsessparets bröllop. Hoppas att vi kan få se mycket av dekormaterial på stan! Det skulle lyfta mer och mycket glädje av bröllopet.

fredag 2 april 2010

vill ha....

en sån där fina soffa... som smälter in i mitt vardagsrum! Får surfa å leta efter en sån soffa.

78 dagar kvar...

Kungabröllopet 1976

Då är det dags för Kungliga Bröllopet.

Nu rustar Kungliga Hovstaterna sig inför Det Kungliga Bröllopet. Kgl. Hovstaterna är expert på att ordna en stor fest, med många detaljerade som måste finnas med enligt hovprotokollet.

Vi kan redan nu räkna med att det blir minst 1000 gäster, nordiska kungligheter och presidenter som hedersgäster.

Man kan läsa någoting om Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling varje dag. Fullt rulle! :-)
Jag ska ta fram en god och äkta champagne och skålar för Brudparet den 19 juni.
Måndagar, på SVT 1 visar det tv-program med tema Kungliga bröllop, 10 delar, trevligt och intressant program!

torsdag 25 mars 2010

The party - anders.se


Imorgon kväll då jag ska vara med på festen... får ta det lugnt, för jag har varit sjuk hittills och måste orka med SDR:s styrelsemöte lördag och söndag.
Ska försöka skärpa mig och uppdatera lite oftare här.
Har haft det mycket och roligt hittills... Livet leker just nu! :-)

söndag 7 februari 2010

Operakällarens matsal

Igår var jag och mina föräldrar på Operakällaren och åt middag.
Det var en riktigt gastronomisk upplevelse! Högklassig service!
Jag, pappa och mamma




aptitretare nr 1

aptitretare nr 2

Förrätten: Rosastekt kalvfilé med sardelldressing, tonfisk, friterad oxmärg samt jungfrusallad med 36 månaders lagrad parmesanost


Vi fick den för att rensa smaklökar i mun innan huvudrätten.
Frusen blodapelsin, nästan som sorbet.


Huvudrätten: Bresseduva ”Wellington” på husets vis, tryffelspäckat duvbröst lindad i kål och tryffelcrêpes, serveras med Madeirasky och grönsaksragu


Före desserten, fick vi choklad och banan, för att förhöja smak till desserten.


Desserten: Karamelliserad sesamkräm med mousse och sorbet på kokosi

Kaffegodis, 9 goda praliner...


Så avslutade vi middagen med god kaffe och praliner.

lördag 6 februari 2010

Ikväll...

Blir det en spännande upplevelse... Vad är det? Det kan jag inte berätta något just nu, återkommer senare ikväll med en rapport.

tisdag 2 februari 2010

Grattis på 30 års bröllopsdag!


Mina föräldrar firar Pärlbröllop!